Appartement Castello

Castello is ons grootste appartement met ruimte voor 6 personen. Het appartement strekt zich uit over 2 verdiepingen. U vindt hier 3 slaapkamers, een woonkamer met keuken, 2 badkamers en een eigen terras. De grootste slaapkamer bevat een bedbank voor 2 personen. Het is smaakvol ingericht en voorzien van alle gemakken.

Featured Post

Appartement Camino

Camino is een 4-5 persoonsappartement in het middenstuk van onze boerderij met 2 slaapkamers, een grote woonkamer met keuken, eethoek en bedbank, een badkamer en een privé-terras. Het is stijlvol ingericht en voorzien van alle gemakken.

Featured Post

Appartement Corte

Corte is een 4-5 persoonsappartement in het middenstuk van onze boerderij met 2 slaapkamers, een grote woonkamer met keuken, eethoek en bedbank, een badkamer en een privé-terras. Het is stijlvol ingericht en voorzien van alle gemakken. Door de dikke muren blijft het hier heerlijk koel in de zomer.

Featured Post

Appartement Carina

Carina is ons kleinste maar knus appartement voor 2-4 personen met 1 slaapkamer, een woonkamer met bank/ stapelbed en eettafel, een keuken en badkamer. Het is stijlvol ingericht en voorzien van alle gemakken.

Featured Post