Appartement Castello

Castello is ons grootste appartement met ruimte voor 6-7 personen. Het appartement strekt zich uit over 2 verdiepingen. U vindt hier 3 slaapkamers, een woonkamer met keuken, 2 badkamers en een eigen terras. De grootste slaapkamer bevat een bedbank voor 2 personen. Het is smaakvol ingericht en voorzien van alle gemakken.

Featured Post

Appartement Camino

Camino is een 4-5 persoonsappartement in het middenstuk van onze boerderij met 2 slaapkamers, een grote woonkamer met keuken, eethoek en bedbank, een badkamer en een privé-terras. Het is stijlvol ingericht en voorzien van alle gemakken.

Featured Post

Appartement Corte

Corte is een 4-5 persoonsappartement in het middenstuk van onze boerderij met 2 slaapkamers, een grote woonkamer met keuken, eethoek en bedbank, een badkamer en een privé-terras. Het is stijlvol ingericht en voorzien van alle gemakken. Door de dikke muren blijft het hier heerlijk koel in de zomer.

Featured Post
case-leonori-appartement-carin

Appartement Carina

Carina is ons kleinste maar knus appartement voor 2-4 personen met 1 slaapkamer, een woonkamer met bank/ stapelbed en eettafel, een keuken en badkamer. Het is stijlvol ingericht en voorzien van alle gemakken.

Featured Post