Safaritenten en glamping in le marche

Safaritenten (planning 2022)

Glamping Le Marche

Vanaf 2022 gaan we 2 luxe safaritenten plaatsen op ons terrein. Deze zullen volgens het ‘Glamping’ principe volledig zijn ingericht en worden voorzien van een eigen keuken, normale bedden, privé badkamer & toilet, en alle andere gemakken.
Stel je voor: de charme van kamperen, buiten zijn en contact met de natuur in combinatie met alle voorzieningen die je maar wenst! Onze tenten worden geplaatst op een prachtige plek op ons terrein, omgeven door bos en olijfbomen met uitzicht over de vallei, schilderachtige dorpjes en de Sibillini bergen.
Hou onze website in de gaten voor de ontwikkelingen op dit gebied of meld je aan voor onze nieuwsbrief om niets te missen en op tijd je tent te kunnen reserveren voor het seizoen van 2022!

Benvenuti!

Sinds mei 2019 zijn wij, Paul van der Heijden en Wendy Lievaart, samen met onze drie kinderen Stan, Noor en Linde de trotse eigenaren van Agriturismo Case Leonori waar we onze gasten ontvangen in Italiaanse sferen en ons organisch boerenbedrijf runnen op de omliggende 16 hectare land. Centraal gelegen in Le Marche, verscholen tussen de heuvels, omringd door bossen en natuur ligt onze agriturismo. Ooit een oude hoeve met schuren, bewoond door een boerenfamilie, de laatste jaren met smaak verbouwd tot 4 karakteristieke appartementen, van alle gemakken voorzien. Wij genieten dagelijks van ons uitzicht, ongerepte natuur, rust en al het moois dat deze streek te bieden heeft. Kom met ons meegenieten, A presto!

Bekijk ons aanbod van appartementen en doe een aanvraag

Bel of App ons

Bel ons mobiel op: +39 333 7738768 of +31 618068211 of vast op +39 0733 1680099 (met 0)

Stuur een mail

Mail ons op: info at caseleonori punt nl

Schrijf of bel aan

Case Leonori Contrada Santa Maria in Piana 81 62010 Treia (MC) Italië (Let op: gebruik ons adres niet in je navigatie)

Contactformulier