Ligging en bereikbaarheid

Zo kom je bij ons met auto of vliegtuig

Ligging Case Leonori

Agriturismo Case Leonori ligt in Le Marche, een regio in centraal Italië. De grenzen worden gevormd door de streken Emilia-Romagna in het noorden, Toscane en Umbrië in het westen, Abruzzo in het zuiden en de Adriatische zee in het oosten. Wij zijn gevestigd in de provincie Macerata, vlakbij het historische stadje Treia.

Met de auto

Wij zijn goed met de auto bereikbaar, vanuit Nederland (Utrecht) bedraagt de afstand ongeveer 1500 kilometer. In combinatie met een tussenstop rij je comfortabel in 2 dagen naar ons toe, met een vroeg vertrek uit Nederland is 1 dag ook haalbaar. Je hebt de keuze om via Zwitserland (iets sneller) of Oostenrijk te rijden. In de zomer kan de Autostrada Adriatica (A14) erg druk zijn, vooral in het weekeinde. Het is dan ook aan te raden om vroeg in de ochtend Bologna te hebben gepasseerd.

Met het vliegtuig

Vanaf april tot en met oktober vlieg je snel en voordelig met Ryanair vanaf vliegveld Weeze (Duitsland) naar Ancona, in iets meer dan 1,5 uur. Daar kun je een auto huren en in 55 minuten naar onze agriturismo rijden. Een goed alternatief is de rechstreekse vlucht door Transavia vanaf Rotterdam naar Perugia, vanaf daar rij je in 1h15 naar ons toe. Deze en andere vluchtmogelijkheden hebben we overzichtelijk op een rij gezet in ons vluchtschema. Voor het huren van een auto op het vliegveld hebben wij goede ervaringen met Sunny Cars (geen verborgen kosten of extra verzekeringen die ter plekke moeten worden afgesloten).

Bel of App ons

Bel ons mobiel op: +39 334 7052081 of +31 618068211 of vast op +39 0733 1680099 (met 0)

Stuur een mail

Mail ons op: info at caseleonori punt nl

Schrijf of bel aan

Case Leonori Contrada Santa Maria in Piana 81 62010 Treia (MC) Italië (Let op: gebruik ons adres niet in je navigatie)

Contactformulier

Bekijk ons aanbod van appartementen en doe een aanvraag