Vliegen naar Le Marche

Een compleet overzicht van vluchten naar Le Marche

Vluchtschema Le Marche

Er zijn diverse mogelijkheden om snel en goedkoop naar Le Marche te vliegen en met een huurauto naar ons te komen. Hieronder hebben we een aantal mogelijkheden op een rij gezet voor de vliegvelden van:

  • Ancona (1 uur rijden naar Case Leonori)
  • Pescara (2 uur rijden naar Case Leonori)
  • Bologna (3 uur rijden naar Case Leonori)
  • Perugia (1,5 uur rijden naar Case Leonori)
  • Rome (3 uur rijden naar Case Leonori)

Let op: de vliegtijden, dagen en periode’s worden regelmatig aangepast, check voor de actuele situatie altijd de website van de betreffende vliegmaatschappij of Google Vluchten.

Ook delen we op deze pagina onze tips om voordelig een vliegticket te boeken en hoe zonder verrassingen een auto te huren.

Tip: het is het hele jaar mogelijk om met Lufthansa via München naar Ancona te vliegen. Je hebt dan een overstap op vliegveld München (gemiddelde overstaptijd 2 uur) waar je kunt shoppen of wat kunt eten. Het grote voordeel is dat je vanaf een aantal vliegvelden naar Munchen kunt vliegen (Amsterdam, Brussel maar ook Düsseldorf). Daarnaast is deze verbinding het hele jaar actief op alle dagen van de week.

Vliegen naar Ancona

Vliegveld Ancona, ook wel bekend als Luchthaven Ancona Falconara en Aeroporto delle Marche ligt het meest dichtbij onze agriturismo. Het is een klein, overzichtelijk vliegveld met diverse autoverhuur mogelijkheden. Je rijdt binnen het uur naar ons toe via een mooie panoramische route.

Vliegen vanaf:Weeze (Dtsl)Brussel (BE)Amsterdam/ Düsseldorf
Vliegtijd:1h50m1h45m3h tot 5h
Vliegmaanden:Juni tm septemberApril tm oktoberHele jaar
Vliegdagen:Dinsdag & zondagDinsdag, vrijdag, zaterdagIedere dag
Maatschappij:RyanairRyanairLufthansa
Reistijd naar ons:60 minuten60 minuten60 minuten
Opmerkingen:Net over de grens bij NijmegenLuchthaven CharleroiTussenstop Munchen
Bijgewerkt tm 6 maart 2024

Vliegen naar Perugia

Vanaf april 2020 kun je vanaf Rotterdam met Transavia vliegen naar vliegveld Perugia (Aeroporto dell’Umbria). Dit vliegveld ligt gunstig op 1,5 uur rijden van onze agriturismo, via een goed berijdbare route.

Vliegen vanaf:Rotterdam
Vliegtijd:1h55m
Vliegmaanden:Eind april - oktober
Vliegdagen:Woensdag & zaterdag
Maatschappij:Transavia
Reistijd naar ons:1h30m
Opmerkingen:Juli/ Augustus 3 vluchten per week
Bijgewerkt tm 6 maart 2024

Vliegen naar Bologna

Vliegveld Bologna (Aeroporto Guglielmo Marconi di Bologna) is een internationale luchthaven op iets minder dan 3 uur rijden bij ons vandaan. Het voordeel van vliegen op Bologna is dat je veel mogelijkheden hebt voor wat betreft de vliegdagen en de vertreklocatie in Nederland. Het vliegveld is gunstig gelegen bij de A14 (Autostrada Adriatica) die je snel naar ons voert.

Vliegen vanaf:EindhovenBrussel (BE)Amsterdam
Vliegtijd:1h35m1h40m1h45 - 2h10
Vliegmaanden:April tm oktoberHele jaarHele jaar
Vliegdagen:Variabel, 4-5x per weekIedere dagIedere dag
Maatschappij:RyanairRyanairKLM
Reistijd naar ons:2h50m2h50m2h50m
Opmerkingen:Vliegveld CharleroiMeerdere vluchten per dag
Bijgewerkt tm 6 maart 2024

Vliegen naar Pescara

Het vliegveld van Pescara (Aeroporto d’Abruzzo) ligt in de streek Abruzzen op ongeveer 2 uur rijden van ons verwijderd. Het vormt een goed alternatief voor Ancona als je voorkeur uitgaat naar andere vliegdagen.

Vliegen vanaf:Weeze (Dtsl)Amsterdam
Vliegtijd:1h55m4h - 5h
Vliegmaanden:April tm OktoberHele jaar
Vliegdagen:Dinsdag, donderdag & zaterdagAlle dagen
Maatschappij:RyanairKLM
Reistijd naar ons:120 minuten120 minuten
Opmerkingen:Net over de grens bij NijmegenTussenstop Milaan
Bijgewerkt tm 6 maart 2024

Vliegen naar Rome

Als laatste optie wijzen wij je graag op vliegveld Rome Ciampino (Aeroporto di Roma Ciampino), een klein vliegveld op 15 kilometer van Rome. De reis naar onze agriturismo is wat verder (ruim 3 uur rijden), maar gaat via goede autowegen, dwars door de Apennijnen. Ideaal in combinatie met een bezoek aan de prachtige stad Rome! Uiteraard zijn er ook vanaf Amsterdam tal van andere vliegmogelijkheden. Ryanair vliegt regelmatig vanaf Eindhoven.

Vliegen vanaf:Eindhoven
Vliegtijd:2h05m
Vliegmaanden:April tm oktober
Vliegdagen:Alle dagen
Maatschappij:Ryanair
Reistijd naar ons:3h
Opmerkingen:Rome Fiumicino
Bijgewerkt tm 6 maart 2024

Tips vliegtickets naar Le Marche

De prijzen van vliegtickets kunnen enorm fluctueren, soms verandert de prijs per dag. Het loont dus om de prijsontwikkeling te volgen en soms even te wachten met boeken. Dit geldt zeker voor Ryanair, de prijzen worden daar via allerlei ingewikkelde algoritmes berekend. Hieronder delen we nog wat meer tips om een gunstig ticket te boeken:

  • Bekijk eerst de vluchtopties via Google Vluchten. Wanneer je bijvoorbeeld ‘weeze ancona vluchten’ in Google intypt zie je de optie ‘Vluchten’ onder de zoekbalk. Daarmee kun je zoeken op reisdata en krijg je een indicatie of de vluchtprijs laag, gemiddeld of hoog is. Ook kun je de prijzen volgen;
  • Zoek ‘anoniem’ naar tickets, zeker wanneer je direct op de website van een vliegtuigmaatschappij kijkt. Het IP adres wordt namelijk opgeslagen en er wordt een cookie op je PC geplaatst. Wanneer je later nogmaals de website van de betreffende aanbieder bezoekt kan de prijs verhoogd worden (je hebt immers interesse in het ticket). Anoniem bezoeken kun je in je browser selecteren (incognito op Mac, in-private sessie op Windows of een privé-tabblad op je iPhone);
  • De echte prijsjes-jager zoekt tickets via een VPN verbinding. Daarmee kun je bepalen via welk land je de website van een ticketaanbieder bezoekt. Dit kan enkele tientjes op de ticketprijs schelen.

Tips auto huren in Le Marche

Ieder vliegveld heeft meerdere autoverhuur bedrijven waar je een auto kunt huren. Je kunt rechtstreeks bij een verhuurder boeken, let daarbij goed of opties als een extra-bestuurder of all-in verzekering inbegrepen zijn. Veel verhuurmaatschappijen proberen je dit tegen flinke meerkosten te laten boeken als je aan de balie staat.

Wij hebben goede ervaringen met Sunny Cars, dit is een intermediair die de beste aanbiedingen van meerdere verhuurbedrijven selecteert en altijd een ‘all-in’ prijs toont. Zo heb je geen verborgen kosten en/of verrassingen als je aan de balie staat. Een ander alternatief is Easy Terra, ook een intermediair met scherpe prijzen van meerdere verhuurders. Het kan de moeite lonen om telefonisch te boeken, soms krijg je dan extra korting op de huurprijs. Let op of je een auto met ‘volledige dekking’ huurt anders kun je voor nare verrassingen komen te staan.

Routebeschrijving

Helaas brengt de autonavigatie je niet naar onze agriturismo, lees onze routebeschrijving voor de snelste en beste route naar ons!

Bel of App ons

Bel ons mobiel op: +39 334 7052081 (Paul) of +39 334 7052154 (Wendy).

Stuur een mail

Mail ons op: info at caseleonori punt nl

Schrijf of bel aan

Case Leonori Contrada Santa Maria in Piana 81 62010 Treia (MC) Italië (Let op: gebruik ons adres niet in je navigatie)

Contactformulier

Bekijk ons aanbod van appartementen en doe een aanvraag