Over ons

De Italiaanse droom die werkelijkheid werd

Onze Italiaanse droom

Zoals bij zovelen die ons zijn voor gegaan begon onze droom tijdens een vakantie in Le Marche, in de zomer van 2014. Na lange tijd weer op vakantie in Italië te zijn, nu met onze kinderen, werden we wederom verliefd op het land en met name op de streek. Eigenlijk hebben we altijd geweten dat Nederland niet per definitie ons thuisland hoeft te zijn. We hebben altijd veel gereisd, op zoek naar vrijheid & avontuur, kennismaken met andere culturen en vooral ook genieten van allerlei prachtige natuur in verre landen.
Zo hebben we in 2006 met z'n tweeën een half jaar met de rugzak door Azië gereisd, o.a. door Maleisië, Vietnam, Laos en China. Een geweldige reis en ervaring die ons altijd zal bijblijven. In 2013 een hele andere ervaring, toen we drie maanden lang samen met onze zoon Stan (toen 3 jaar oud) met een camper door Australië en Nieuw Zeeland trokken. Tijdens onze reizen spraken we vaak over het wonen in een ander land, dichter bij de natuur, het leiden van een ander leven, meer buiten bezig zijn in een warmer klimaat.
Uiteindelijk hebben we gekozen voor Italië en Le Marche omdat deze regio alles te bieden heeft wat wij zoeken. Afwisselend landschap van zee en strand in het oosten, de zachte glooiende heuvels in het binnenland tot aan de bergen in het westen. Prachtige oude steden en pittoreske dorpjes. De mensen hier zijn nog authentiek, buitengewoon vriendelijk en trots op de regio. Ze zijn gastvrij en zorgen er oprecht voor dat je je altijd welkom voelt. Geen massa's toeristen, maar rust en ruimte. Daarnaast genieten we van het tempo van het leven in De Marken. Meer focus op de dagelijkse, kleine dingen en vaker de zaken op hun beloop laten gaan. Dat wringt nog wel eens met onze Hollandse, nuchtere manier van denken en de drang om snel voorwaarts te gaan. Maar we denken dat we hier wel aan kunnen wennen en hopen dat we een mooie mix kunnen maken tussen onze voortvarendheid en de kunst van het genieten.
In 2017 begon onze zoektocht naar een droomlocatie op die ene prachtige heuvel met uitzicht over De Marken. We hebben echt alles voorbij zien komen, te steil, te vlak, te weinig grond, te weinig bruikbare m2, dicht aan de weg of juist te ver van de bewoonde wereld, uitzicht op zonnepanelen of een begraafplaats, een elektriciteitsmast in de achtertuin en ga zo maar door. Maar uiteindelijk hebben we de perfecte plek gevonden om te wonen & te leven en nog belangrijker: de plek waar onze gasten zich gaan thuisvoelen!

Benvenuti!

Sinds mei 2019 zijn wij, Paul van der Heijden en Wendy Lievaart, samen met onze drie kinderen Stan (2010), Noor (2013) en Linde (2013) de trotse eigenaren van Agriturismo Case Leonori waar we onze gasten ontvangen in Italiaanse sferen en ons biologisch boerenbedrijf runnen op de omliggende 16 hectare land. Centraal gelegen in Le Marche, verscholen tussen de heuvels, omringd door bossen en natuur ligt onze agriturismo. Ooit een oude hoeve met schuren, bewoond door een boerenfamilie, de laatste jaren met smaak verbouwd tot 4 karakteristieke appartementen, van alle gemakken voorzien. Wij genieten dagelijks van ons uitzicht, ongerepte natuur, rust en al het moois dat deze streek te bieden heeft. Kom met ons meegenieten, A presto!

Bekijk ons aanbod van appartementen en doe een aanvraag

Bel of App ons

Bel ons mobiel op: +39 334 7052081 (Paul) of +39 334 7052154 (Wendy).

Stuur een mail

Mail ons op: info at caseleonori punt nl

Schrijf of bel aan

Case Leonori Contrada Santa Maria in Piana 81 62010 Treia (MC) Italië (Let op: gebruik ons adres niet in je navigatie)

Contactformulier